ΟΚ Το κατάστημα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την περιήγηση σας.
Εάν συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Σχετικά με εμάς

Η HERISSONS είναι μια καινούρια τάση στο χώρο της αθλητικής ένδυσης, η οποία έχει ξεκινήσει δυναμικά και εδραιώνεται τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Η HERISSONS είναι ένα brand απόλυτα συνδεδεμένο με τη διαφορετικότητα και τη δυναμικότητα της σύγχρονης εποχής. Με οδηγό το πάθος και τη διαίσθηση η ομάδα της HERISSONS δημιουργεί ρούχα που δίνουν τη δυνατότητα στους HERISSONS' S PEOPLE να είναι ο εαυτός τους και να ξεχωρίζουν από το πλήθος.
Όσοι αισθάνονται τολμηροί, σίγουροι για τον εαυτό τους και όλοι όσοι χρησιμοποιούν τη μόδα ως τρόπο έκφρασης χωρίς να την ακολουθούν τυφλά φορούν τον "Σκαντζόχοιρο".
Εμπνεόμαστε καθημερινά από την ιδέα της δημιουργίας ενδυμάτων που θα αναδεικνύουν την προσωπικότητα και θα προσθέτουν μια δόση μαγείας στην καθημερινότητα σας.

Συνδυάζοντας την άριστη ποιότητα με τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές ο "Σκαντζόχοιρος της HERISSONS" μπαίνει στη ζωή σας για να ανανεώσει την ντουλάπα σας και να δώσει λάμψη και στυλ στις καθημερινές σας εμφανίσεις. 
cms-img