ΟΚ Το κατάστημα μας χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την περιήγηση σας.
Εάν συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η επιχείρησή μας

Καλως ήρθατε στη ιστοσελίδα της επιχείρησής μας www.herissons.gr. Ο παρών διαδικτυακός τόπος έχει δημιουργηθεί από την ατομική επιχείρηση ΑΛΙΚΗ ΠΑΤΣΑΤΖΗ-ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ με ΑΦΜ 133417507 και με αριθμό Γ.Ε.Μ.Η. 138999701000. Η έδρα της επιχείρησής μας βρίσκεται Δουκίσσης Πλακεντίας 7, Χαλάνδρι. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας  στο τηλέφωνο: 2168.09.26.26 από τις 09:00 - 17:00, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση info@herissons.gr.

Διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας:.

Παρεχόμενες υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου

Ο παρών διαδικτυακός τόπος έχει δημιουργηθεί προκειμένου να πραγματοποιούνται πωλήσεις προϊόντων εξ αποστάσεως. Για το λόγο αυτό ισχύουν οι κανόνες του ελληνικού Αστικού Κώδικα που διέπουν τις δικαιοπραξίες, την πώληση γενικά και ειδικότερα την πώληση εξ αποστάσεως σύμφωνα με τα αρ. 3Α - 4 του νόμου 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Ο επισκέπτης και χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει, ότι έχει διαβάσει τους παρόντες όρους και συναινεί με αυτούς, σχετικά με τους όρους περιήγησης στην ιστοσελίδα, τα πνευματικά δικαιώματα, και την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Εφόσον προβεί σε παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος, ο πελάτης θα πρέπει να είναι ενήλικος και να έχει δικαιοπρακτική ικανότητα και δηλώνει ότι αποδέχεται τους όρους χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου με την πραγματοποίηση της παραγγελίας. Επιπλέον οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου συμφωνούν ότι:

- θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, e-mail) στις φόρμες επικοινωνίας.

- θα χρησιμοποιούν το site σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη και δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό και σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή και δίκτυα συνδεδεμένα με αυτό.

Η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους παρόντες όρους και είναι στην ευθύνη του Πελάτη να φροντίζει να ενημερώνεται σχετικά από την παρούσα Ιστοσελίδα.

 

Περιεχόμενο

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Ο έλεγχος των χαρακτηριστικών και της καταλληλότητας των ειδών που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη που χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα www.herissons.gr.

 

Συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες (Links)

Η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσεις με ιστοσελίδες τρίτων (links). Η παροχή των links δεν συνεπάγεται έγκριση του περιεχομένου αυτών.

Επίσης, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με τη διαθεσιμότητα ή με το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών ή για τυχόν ζημία ή τραυματισμό συνεπεία της χρήσης του περιεχομένου αυτών.

Τα links παρέχονται προς διευκόλυνση των χρηστών. Οι χρήστες επισκέπτονται τις ιστοσελίδες αυτές με αποκλειστική ευθύνη τους.

 

Δηλώσεις πελάτη

Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας είναι ακριβείς.

Ο Πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία της εταιρείας ή συνεργαζόμενων επιχειρήσεων από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.

 

Περιορισμός ευθύνης

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

 

Λανθασμένη τιμή προϊόντος-Προϊόντα-Τιμές-Παραγγελία προϊόντων

Η επιχείρησή μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή περιγραφή των υλικών, των μεγεθών, των χρωμάτων, και τις ποιότητας των προϊόντων και τη σωστή αναγραφή των τιμών.

Τα χρώματα ενδέχεται να παρουσιάζουν μικρές αποκλίσεις που οφείλονται στον φωτισμό κατά τη φωτογράφισή τους ή/ και στην ποιότητα της οθόνης του εκάστοτε υπολογιστή.

Παρά την ακριβή ως άνω περιγραφή των προϊόντων ενδέχεται να παρουσιαστούν κάποια λάθη ή σφάλματα τόσο στη περιγραφή όσο και στην αναγραφόμενη τιμή.

Για το λόγο αυτό θα υπάρχει δέσμευση τιμής μόνο με την παραγγελία και επιβεβαίωσή της από την εταιρεία μας.

Σε περίπτωση που αναγνωρίσετε κάποιο λάθος στην περιγραφή ενός προϊόντος ή στην τιμή (εφόσον είναι υπερβολικά υψηλή ή χαμηλή) παρακαλούμε να μας ενημερώσετε πριν από την παραγγελία σας είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω e-mail.

Προκειμένου να γίνει παραγγελία των προϊόντων, που παρουσιάζονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο, ο χρήστης θα πρέπει να διαθέτει δικαιοπρακτική ικανότητα και να ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στην ιστοσελίδα αυτή.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.

Πνευματικά δικαιώματα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας εκτός ρητών εξαιρέσεων.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή (ολική, μερική ή περιληπτική) ή κατά παράφραση ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό ή άλλο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια της επιχείρησης ΑΛΙΚΗ ΠΑΤΣΑΤΖΗ-ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ.

 

Προσωπικά δεδομένα

Από την ιστοσελίδα μας συλλέγονται από την επιχείρησή μας μόνο τα ακόλουθα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα: Ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση, τηλέφωνο.

Εφόσον δώσετε προσωπικά δεδομένα σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας η Herissons.gr σας ενημερώνει ότι :

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων είναι η ατομική επιχείρηση Αλίκη Πατσατζή Ιωαννίδου, με έδρα Δ. Πλακεντίας αρ. 7 , 152 34 Χαλάνδρι, Αττικής. Για την υποβολή αιτημάτων σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα μπορείτε να απευθύνεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην ανωτέρω αναφερομενη διεύθυνση ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@herissons.gr.

Τα προσωπικά δεδομένα , χρησιμοποιούνται από την Ηerissons.gr αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών σας, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών , την παρεχόμενη υπηρεσία Newsletter ,για διαφημιστικούς σκοπούς και για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων.

Με την συμπλήρωση των στοιχείων σας και υποβολή της ηλεκτρονικής παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας www.herissons.gr, δίνετε την συναίνεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εκ μέρους της εταιρείας μας , δηλ. για την αποθήκευση, χρησιμοποίηση και επεξεργασία τους από την εταιρεία μας για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Σε περίπτωση που η εταιρεία μας θελήσει να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα σας για άλλους σκοπούς από τους ανωτέρω αναφερόμενους , η εταιρεία μας δεσμεύεται , ότι θα παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για το σκοπό αυτό και άλλες αναγκαίες πληροφορίες πριν από την επεξεργασία ζητώντας τη συγκατάθεσή σας.

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της και απόδειξη της παραγγελίας σας, ενώ η παρεχόμενη υπηρεσία Νewsletter και η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς στηρίζεται στη συγκατάθεσή σας, η οποία μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε με την αποστολή e-mail στην διεύθυνση info@herissons.gr , όπου θα δηλώνεται η βούλησή σας να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας για αποστολή Νewsletter και άλλων διαφημιστικών εκ μέρους της επιχείρησής μας

Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει την νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησής της.

Μόνο εξουσιοδοτημένα για το σκοπό επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας πρόσωπα της Herissons.gr που δεσμεύονται από το σχετικό απόρρητο επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα σχετικά αρχεία είναι ασφαλή και δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα της Herissons.gr.

Τα προσωπικά δεδομένα πελατών διαβιβάζονται μόνο σε συνεργαζόμενη με την Herissons. gr διαφημιστική εταιρεία με σκοπό την αποστολή στον πελάτη διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Στην περίπτωση αυτή, η Ηerissons. gr, δεσμεύει αντιστοίχως τη διαφημιστική εταιρεία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την τήρηση του Κανονισμού ΕΕ 2016 /679.

Τα τηρούμενα σε αρχείο προσωπικά δεδομένα δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Η Herissons. gr λαμβάνει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει, ότι τα προσωπικά δεδομένα σας δεν είναι προσβάσιμα σε μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα της επιχείρησής μας καθώς και να εξασφαλίσει τα προσωπικά δεδομένα από κάθε παραβίαση της ασφάλειας τους , που μπορεί να οδηγήσει στην τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια μεταβολή, άνευ αδείας κοινολόγηση ή σε κατ΄άλλο τρόπο σε επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα .

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκευτούν για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για την εκτέλεση και απόδειξη της σύμβασης πώλησης, στις φορολογικές και δικαστικές αρχές. Τα προσωπικά δεδομένα στην περίπτωση του Newsletter και για διαφημιστικούς σκοπούς θα τυγχάνουν επεξεργασίας για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε να λαμβάνετε την υπηρεσία αυτή εκτός και αν ανακαλέσετε την συναίνεσή σας, όπως ανωτέρω έχει αναφερθεί.

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα στην Herissons. gr για πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα διόρθωση , διαγραφή , αντίταξη , και περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών (αρ. 13 παρ.1 και 2 β του Κανονισμού ΕΕ 2016/679).

Η παροχή των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί συμβατική υποχρέωση εφόσον θέλετε να συνάψετε σύμβαση με την εταιρεία μας. Η μη παροχή αυτών καθιστά αδύνατη τη σύναψη της σύμβασής με την εταιρεία μ ας.

Τέλος έχετε το δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια Εποπτική Αρχή.

 

Ασφάλεια

Για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω της ιστοσελίδας χρησιμοποιείται λογισμικό κρυπτογράφησης . Η αποκρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη.

Επιπλέον, προσωπική ασφάλεια αποτελεί ο κωδικός που δίνετε στην Ιστοσελίδα μας προκειμένου να δημιουργήσετε λογαριασμό για την πιστοποίησή σας. Να δημιουργείτε κωδικό χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Η ταυτοποίησή σας προκειμένου να σας δώσουμε στοιχεία γίνεται μέσω του κωδικού, για αυτό τα στοιχεία αυτά πρέπει να φυλάσσονται από εσάς, ώστε να μη πέσουν σε χέρια τρίτων.

 

Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαστήρια

Η ιστοσελίδα www.herissons.gr και τα περιεχόμενα της είναι σύμφωνη με το ελληνικό δίκαιο και την ελληνική νομοθεσία. 

Συμφωνείται, ότι για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει, εφαρμογή θα έχουν οι νόμοι του Ελληνικού κράτους και αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση αυτών θα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

COOKIES

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα (συγκεκριμένα ο εξυπηρετητής ιστού - web server) αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ).

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε το χρήση και να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αναδυόμενο πινακίδιο με το οποίο ζητείται η συγκατάθεσή σας για την εγκατάσταση των cookies.

 

Απαραίτητα βήματα για την τοποθέτηση παραγγελίας

Επιλέγετε από τον προϊοντικό κατάλογο ή από την αναζήτηση προϊόντων συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων και τους τοποθετείτε στη σακούλα αγορών.

Επιλέγετε από τη σακούλα αγορών τα προϊόντα που επιθυμείτε τελικά να παραγγείλετε.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία της παραγγελίας, όπως τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο αποστολής, τη διεύθυνση αποστολής και τα σχόλια της παραγγελίας.

Επιθεωρείτε τη συνολική εικόνα της παραγγελίας, αποδέχεστε τους γενικούς όρους συναλλαγών και δίνετε την τελική εντολή παραγγελίας.

Σε κάθε βήμα από τα παραπάνω και για τη διόρθωση σφαλμάτων πριν την ανάθεση της παραγγελίας, υπάρχει επιλογή Πίσω, δίπλα στο κουμπί Συνέχεια.

 

Ηλεκτρονική αρχειοθέτηση παραγγελιών

Οι παραγγελίες σας αρχειοθετούνται ηλεκτρονικά και μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να λάβετε γνώση του περιεχομένου της παραγγελίας σας.

 

Αποδοχή των παραπάνω όρων χρήσης

Η χρήση της Ιστοσελίδας www. herissons.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη - πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.

Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων χρήσης.